地址

九龍長沙灣福榮街218號
美居中心52號地舖

電話

營業時間

星期一至星期日

11:00am – 09:00pm

Whatsapp

真實⾒證

香港電台警訊演員  老闆娘 Toby

  孕婦按摩療程  

 

大家好!我係Toby,懷孕後期周身酸痛,手腳腫脹,但係又唔敢亂咁去按摩,因為孕婦有好多穴位都唔按摩得,所以我都search咗好多資料同不同嘅孕婦按摩嘅服務,最後揀咗紫玥堂!紫玥堂嘅按摩師經過特別嘅訓練,熟悉孕婦按摩嘅禁忌,用獨特嘅瑞典式按摩手法同純天然嘅杏仁油以手掌撫順肌肉,可以舒緩痛症及水腫,除咗可以舒緩吓身體上嘅疲勞外,美療師亦好親切細心,過程會不斷問我有無唔舒服,又會同我傾計,減輕我呢個準媽媽焦慮同抑鬱嘅症狀。

 

紥了兩星期,效果已經好顯著,全身減了42cm,腰部更加係減了8cm,再配以中醫調理,身體復原速度好快。以前抱小朋友同餵奶姿勢唔正確,令到我手同頸出現痛症問題,紫玥堂嘅紥肚療程有中醫脊醫顧問團隊幫我係紥肚療程前進行全面嘅檢查,了解清楚身體同復元狀況,幫我矯正脊椎及解決痛症,可以紥得安全又安心!